Leikkii vaikeasti tavoiteltavaa..... Ei siis pentu saapunut vielä, niinkuin piti. Paikallinen eläinlääkäri vaati vielä toisen rabies-rokotuksen ja varoajan sen jälkeen ennenkuin antaa luvan lentää. 3 viikkoa siis joudumme taas odottamaan. Kyllä nyt meikäläisen kärsivällisyys on koetuksella. Välillä sitä miettii, että kuka käski hankkia koiran Kroatiasta, kotimainen versio olis jo ollut pitkän aikaan meidän ilona. No hyvää kannattaa odottaa!!! Että tämmöstä tällä kertaa..

 

Niin ja taas viikonloppuna oli Romeossa punkki. Ihmeteltiin kun aristaa ja hieman ontuukin toista etujalkaa. Punkki oli sinne kaivautunut. Kohta oli ihan punainen ja turpea. Kovasti myös ilmeisesti kipeä kun taisteluhan siitä tuli, että saatiin se pois. Yleensä kyllä antaa hoitaa ja lääkitä rauhassa.

Mä jo sitten lueskelin kaikki mahdolliset taudit mitä punkit levittää ja suurinosa oireistahan sopikin :) Onneksi aamulla jalka oli ihan normaali, ei punoitusta eikä aristusta. Ei sitten ollut borrelioosia eikä luultavasti muutakaan tautia levinnyt punkista Romeoon. Mä vaan en tajua mistä noita riittää. Me ollaan laitettu punkkiainekin niskaan  viime viikolla ja silti niitä on!!!! Onko muilla vai ollaanko me ainoita??