Jos nyt sais vähän sitten kirjoiteltua kuulumisia. Meillä siis Rasmus on alkanut viipeltää aikamoista tahtia, että ei hirmuisesti ole ylimääräistä aikaa istuskella koneella :) Kesän mittaan ollaan touhuiltu kaikenlaista. Tosin nyt sateisena ja aika kylmänä kesänä ei olla uitu läheskään niin paljon kuin aikasempina vuosina. Muutamia kertoja tosin Romeokin on päässyt oikein saunomaan ja uimaan mökille. Pari  kertaa ollaan tehty mökkimetsiin verijälkeä ja meidän poitsu menee sitä tosi hienosti. Jaksaa keskittyä haisteluun ja muutenkin seuraa jälkeä upeasti. Tarttis vaan enemmänkin jaksaa tätä harrastella, koska tuntuu olevan oikein mieluinen harrastus Romeolle.  "Agilityä" tai siis ihan vaan keppejä ja hyppyjä ollaan kanssa hieman harrasteltu Rasmuksen päikkäriaikaan ja nekin alkoi sujua ihan kivasti. Tosin nyt niissäkin on taas jo pitempi tauko. Joku sunnuntai rynnistetään parssoneitten kentälle ja katotaan kuinka Romeo menee.... Parsonkävelylläkin käytiin jo, eikä suunnitteluun mennyt paljon yli puolta vuotta, että mun mielestä ihan kivasti :)
Nyt ollaan käyty vadelmassa ja sieniä katsastelmassa. Ehkä viikonloppuna taas vadelmaan.

Rasmuksen kanssa Romeo tulee erinomaisesti toimeen. Aina pitää tervehtiä päikkäreiltä tullessa märillä pusuilla. Muutenkin Romeo hakeutuu Rasmuksen lähelle ja tykkää käydä nuuhkuttelemassa. Tosin nyt kun on tullut tämä tarttuminen ja liikkuminen on Romeokin oppinut väistelmään hienosti pikkukäsiä. Harvoin Rasmus saa kiinni Romeon karvoista ( vaikka niitä karvoja kyllä riittää vaikka vähän muillekin :D ). Romeo on yllättävänkin hienosti ymmärtänyt mitkä on sen leluja ja mikä kuuluu Rasmukselle. Pallot ja pehmolelut saavat olla aivan rauhassa meillä. Rasmus EI ole ymmärtänyt mitkä lelut kuuluvat Romeolle ja tuntuukin että ne on ne kaikista kiinnostavimmat ;) Jos Rasmus menee ottamaan Romeolta lelun ei Romeo vahingossakaan koske siihen silloin. Ei olla tätä mitenkään opetettu, vaan se on tullut ihan luonnostaan. Hienoa mun mielestä!! Toki täytyy niitä tarkkailla kun ei ikinä tiedä mitä päässä liikkuu....

1835096.jpg
Rasmus on rakastunut Romeoon ja joka päivä se naureskelee katsellessaan Romeota. Muutenkin meillä tuntuu nämä koirat olevan ihastuksen aihe... Ottaisko pari lisää????
heh