Aamusta käytiin poimimassa Heidi ja Sylvi kyytiin ja lähdettiin Kaupin vinttikoiraradalle näyttämään meidän todella kauniita ja komeita koiria. Sylvi oli ainoa pentu luokassaan eli siinä ei suurempaa jännitystä kaivattu. Rompulalla nuorten luokassa oli ilmoitettu 4 muuta koiraa, mutta niistä2 oli poissa. Romeo sijoittui 1. paikalle eli meni hienosti. Parasuros kehässä oli niin paljon komeita miehiä ettei Romeolle ollut siellä sijoitusta jakaa. Tuomari oli tullut kaukaa Sloveniasta ja tätä mieltä oli meitin pikku-ukkelista

"Very nice 18 months old. Correct body proportions.Typical head, good ears, eyes. A bit big chest. Good topline, tail, exelent movement. Shows very nicely."

Hauskaa tää koiranäytteily. Viimeksi oltiin liian rimpuloita ja nyt kun sitten vaivalla ollaan "lihotettu" ja keräilty vähän lihaksia niin sitten ollaan jo vähän liian isoo rintaa... Ota nyt sitten selvää :)

No joka tapauksessa seura oli loistavaa ja vaikkakin ilma oli tosi kylmä ja nurmikenttä märkä ( lue: varpaat märät -> varpaat jäässä).
Kiitos Heinille mustikkapiirakasta, oli maistuvaa.


Loppu päivä me sitten ollaankin lorvailtu kotona. Meidän piti saada tänään uus keittiön pöytä, mutta ei sitten ollut vielä saapunut kauppaan. Vanhasta jo luovuttiin eilen eli on mielenkiintoista tämä meitin syömistouhu.... Toivottavasti saadaan se sitten heti alkuviikosta.  Huomanna mennään katsoon mitä Jenny ja Ville on saanut uudessa kodissaan aikaiseksi ; )

ps. Kamera oli taas kotona koko reissun.