Oli tosi jännä päivä. Mua oikeastaan jännitti Romeon näyttelyistä tämä kaikista eniten. En tiedä miksi. Ehkä siksi kun muut näyttelyt on mennyt niin hyvin ja koska näyttely oli niin lähellä oli paljon tuttuja katsomassa esim. mun vanhemmat ja pikkusisko. Aamulla kotona tärisin ja tohotin enkä saanut mitään oikein aikaseksi enkä mitään syötyä. Olen ihan pöpi :)

Terokin oli jo selkänsä kanssa siinä kunnossa, että uskaltautui  lähtemään meidän mukaan. Romeo käyttäyi tosi hienosti kehässä ja sen ulkopuolella. Kaiken rotuisia koiria oli aivan hirvittävät määrät ja parsoneitakin taisi olla jotain 70 eli oli isoin näyttely varmaan tähän mennessä, ainakin sisällä.

Kehässä Riitta vei Romeota . Naapuri kehässä oli juuri menossa kiharakarvaiset noutajat.
471866.jpg

Romeo sai hienon arvostelun ja tuli junnuissa 2 tilalle eli tosi hienosti. Tuomari oli laittanut jo 4. ja 3. paikalleen ja vaikka kuinka kauan vertaili Romeota ja sitten ensimmäiseksi sijoittunutta urosta. Tiedä sitten mikä ratkaisi. No hienosti se  meni kuitenkin.

Päästiin vielä paras uros kehään ja siellä minä sitten esittin Romeon kun Riitta esitti Romeon iskä-Jaskan joka loppujen lopuksi voitti paras uros-tittelin. Romeo ei saanut enää siinä kehässä mitään sijoitusta, mutta onkin vielä niin nuori :D
471883.jpg

Me lähdettiin melkein sitten samantien enkä tiedä mitenkä Romeon siskot Veera ja Vappu sijoittuivat tai voittiko Jaska ROP:n, mutta varmasti tässä kohta selviää sekin.

Niin ja näin se tuomari Romeosta ajatteli:

Very typical head, good ears, good eye, brown ears good shape. Correct coat, good ang (?) front and rear, good bone feet, spannable, moved very well.

Ja tällä arvostelulla irtosi siis ERI.
471862.jpg
Ostettiin vielä 30 kg koiranruokaa, että saa pikku-Romeokin muutaman kuukauden taas syöpötellä :)

Siellä on niin ihana ilma, että täytyy tästä lähteä vielä tekemään päivän lenkki.
Aurinkoista päivää kaikille
.