Tänään oli Romeolla kiva päivä, vaikka aamusta lähdinkin hiitämään ilman sitä. Tarkoitus oli mennä koko porukka  yhdessä hiihtään järven jäälle, mutta Tero olikin kipeä. Jätin siis miehet kotiin nukkumaan  kun kävin hiihtelemässä. Tarkoitus olis ottaa toi koiruli valjaissa hiihtolenkille mukaan sitten, kun on joku mukana auttelemassa jos tulee ongelmia Romeolla ymmärtää jutun juonta.

Hiihtolenkin jälkeen lähdin porukoille ja Romeo pääsi Jeppeä morjestamaan. Vähän tuli riitaa puruluista, mutta muuten oltiin niin kaveria. Sitten kun sieltä lähdettiin niin nähtiin vielä Luna Näsijärven jäällä. Vuorossa oli ihan hihnalenkki. Johanna vei Romeota ja minä Lunaa. Yritettiin vähän saada Lunan innokasta hihnakäyttäytumistä käsiystävällisemmäksi :) Hyvin onnistui.
414249.jpg
 Lopuksi vietiin koirat vielä koirapuistoon. Siellä oli kaiken näköistä ja kokoista kaveria. Kummatkin sai uusia kavereita eikä toistensa seura kiinnostanut ennen kun jäätiin ihan nelistään (Johanna, Luna, Romeo ja minä) puistoon niin sitten koirulit vähän keskenäänkin leikkivät.
414274.jpg

Oli aivan ihana ilma, ei kovinkaan kylmä ennen koirapuistoseisoskelua.  Uusiksi otetaan puistoilu ja hihnalenkit :)
Nyt kutsuu sohva ja lämmin juoma monen tunnin ulkoilun jälkeen.