Aika kuluu hirmu nopsaan. Meille on siis tulossa lisää vilskettä, tällä kertaa kaksijalkaista odotellessa. Laskettuun aikaan ei ole enää kuin muutama hassu viikko, hui! Kyllä jo ihan mielellään tosin tästä mahasta irtaudun, koiralenkit alkaa oleen jo hieman puuskuttavaa touhua :) Me ollaankin nyt aikas paljon lenkkeilty tuolla sienimetsän puolella, että koirat on saanut juosta vapaana. Varsinkin Taikan kiskominen ottaa jo niin tuonne masun puolelle, että oli pakko hakea sille kuonopanta. Sen kanssa se meneekin sitten tosi nätisti. Ihan säälittävähän se on kun joutuu sen kanssa käveleen, mutta ei tässä nyt muukaan auttanut. Namit ja muut keinot kokeiltiin ensin, ei mitään tehoa! Toivotaan, että tuo oppisi ilmankin käveleen ja päästäis nopsaan siitä eroon. Vaikka mitään haittaahan tuosta ei ole niin kauan kun ei vedä, mutta silti harmittaa sitä pitää....


Romeon kanssa käytiin silmätarkastuksessa ja mua ekan kerran ne jännittikin oikein kovasti. Silmät oli kuitenkin täysin terveet ja taisi käydä niin, että tällä kertaa oli kaikilla muillakin joukkotarkistuksen uhreilla silmät terveet! Mun on pitänyt Romeolle vielä varata hierojakin, mutta kun ei ole saanut aikaiseksi. Sen on jotenkin ollut ärtsy ja takapäätään tököttävä. Ite oon sitä hieronut nyt viikon verran joka päivä ja tuo näyttäisi jopa hieman tepsineen. Luulen, että on jokin vinksahdus käynyt kun Taikan kanssa riehuvat täällä sisällä liukkailla lattioilla. Ehkä olis hyvä se hierojakin varata, mutta taitaa tämä vauva tulla nyt ensin ja katotaan sitten.


Koirakoulutkin on melkein suoritettu, ens viikolla viimeiset kerrat. Hienosti on mennyt pääasiassa. Romeo on siellä ihan innoisaan edelleen, ei huomioi juurikaan muita koiria, ihmisiä yms. Taikan kanssa sitten on ollutkin hieman vaihtelevampaa :) Välillä osaa hienosti olla, mutta sitten välillä ei kärsivällisyys riitä sitten yhtään mihinkään, edes istumiseen! Toki omakin kärsivällisyys on joskus hieman kortilla. No on se kuitenkin Taikallekin kiva olla välillä ihan ilman Romeota liikkeellä ja tavata muita pentukoiria eli noin niinku loppusaldona aika tyytyväinen olen ollut tähän koulukauteen :)