Ihanat ilmat on ollut koko viikon. Ollaan tehty pitkiäkin lenkkejä vaunujen ja Romeon kanssa. Mulla on aivan pohkeetkin maitohapoista jumissa kun olen työnnellyt isoja mäkiä ylös vaunuja. Eilen sitten vielä innostuin lähteen ensimmäisen kerran pelaan lentopalloa synnytyksen jälkeen ja oikeestaan koko raskauden jälkeen. Viimeksi siis olen käynyt pelailemassa joskus viime vuoden tammi-helmikuussa. Olen aivan jumissa joka lihaksesta ;) On taas löytynyt sellaisiakin lihaksia joita en muistanut olemassa olevankaan. Tykkään kyllä siitä tunteesta, että on jotain tehty kun joka paikkaa kolottaa :)

Huomenna lähdetään pitkästä aikaa käymään mökillä niin Romeokin pääsee juoksenteleen irtonaisena joululahjaksi saadun renkaan kanssa.


1476449.jpg

Tässä vielä kuva Romeosta joka joutuu kaivaan ruokansakin kodinhoitohuoneen kaappien alta :) Viikolla kun ihmettelin kamalaa töminää ja meteliä ja menin katsomaan mitä tapahtuu niin Romeo möyri tuolla kaapin alla kera pölypallojen. Sieltä kun oli löytynyt muutama eksynyt koirannappula :)