1. Pidän paljaista varpaista. Ihanaa kun joku tulee vaikkapa saunasta paljain varpain ja niitä saa sitten nuoleskella. Heilutan häntääni ja säntäilen innoissani varpaiden kimpussa. Iskänkin herätän varpaista nuolemalla... Ja nyt meille on muuttanut yhdet pienet varpaat joita on kiva lipsutella.

2. Pelkään hieman sadevesikaivojen kansia. Niitä joissa on reikiä. Aina täytyy mennä ihan ihan varovasti kyyryssä  reunalle kurkkimaan mitä siellä oikein näkyy.Sitten pompata korkealla loikalla yli tai sivuun ettei vaan pääse putoamaan sinne. On ne kyllä epäilyttäviä vai mitä?!?

3. Me ollaan äiskän kanssa alettu salaa harrastaan "koiratanssia" Rasmuksen päikkäreitten aikana. Se on kylläkin semmosta temppujen opettelua musiikin soidessa. Hyvä puoli siinä on se että siitä saa nameja. Tosin hiukka mua kyllä hävettää myöntää tykkääväni siitä :)

4. Pidän partaisista miehistä. Toisaalta tykkään kyllä miehistä ilman partaa. Ja tykkään myös naisista eli tykkään siis melkolailla kaikista.

5. En ole varma seksuaalisesta suuntautumisestani. Tykkään esim. kovasti Jepestä.... sillain..... Tykkään kyllä myös tyttökoirista. Ehkä tää on sitten sitä murrosiän identiteettikriisiä.

6. Yritän salaa opettaa Rasmusta leikkimään mun kanssa. Vien sen viereen leluja ja tökin niitä sitten siinä. Kyllä se on hidas oppimaan. Kummallisia noi ihmislapset!

7. Olen ihan hulluna oraviin. Ulkona saan hepulin jos nään oravan. Yritän kiivetä puuhun perässä. Kotonakin joskus nään oravia ikkunasta. Silloin  vaan tärisen ikkunan edessä. Ääntä en enää päästä, aikaisemmin kylläkin, mutta nyt olen hieman jo vanhentunut ja viisastunut ;)

Haastan  ainakin Vappu-siskon ja sen poikaystävän Panun. Sitten voisin haastaan Lunan. Josko sen emäntä aloittaisi taas kirjoittelemaan muitakin kuulumisia....